Offentlige arrangementer – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print kalender-ikon Bookmark and Share

Kalender

Offentlige arrangementer

Kalenderen viser et udvalg af offentlige arrangementer på Københavns Universitet et halvt år frem. Du kan finde flere arrangementer på fakulteternes hjemmesider (se links i højre side). Abonnér på KU kalenderen 


Søg i arrangementer


    1 2 3 4 5    
 • 7. december 2017, kl. 13:00-16:00

  PhD defence: Katarina Nielsen Dominiak

  Spatial modeling of drinking patterns as a tool for reducing alarms in pig production » Læs mere

 • 8. december 2017, kl. 13:00

  Defence of Doctoral Dissertation

  On Friday 8 December 2017 at 13:00 MD Maria Faurholt-Jepsen will defend her doctoral dissertation in order to be awarded the doctoral degree in medical science (dr.med.).

  Dissertation

  “Electronic Monitoring in Bipolar Disorder”

  » Læs mere

 • 12. december 2017, kl. 14:15

  Practicing integrity – teaching integrity practitioners

  INDsigt ved Lise Degn og Laura Louise Sarauw, DPU, Aarhus Universitet » Læs mere

 • 14. december 2017, kl. 13:00

  PhD defense: Sarah Hagel Svendsen

  Arctic emissions of biogenic volatile organic compounds – from plants, litter and soils SupervisorsProfessor Riikka Rinnan (principal), BIO-UCPHProfessor Anders Michelsen, BIO-UCPH Evaluation committeeAssociate professor Guy Schurgers, University of Copenhagen, Denmark (Chair)Senior Researcher Aino Smolander, Natural Resources Institute Finland (Luke), FinlandResearch Scientist Elena Ormeño Lafuente, Aix-Marseille University, France AbstractSignificant amounts of biogenic volatile organic compounds are emitted from terrestrial ecosystems. These emissions may influence the atmospheric chemistry and the climate. Climate warming will be most pronounced in the Arctic and this will likely have a large effect on the BVOC emissions. Despite this, BVOC emissions from arctic ecosystems are sparsely studied. For this PhD project, I have studied arctic BVOC emissions from a soil moisture gradient, from decomposing shrub litter at increasing temperature and from active layer soils and permafrost soils during a thaw event and at increasing temperature. I show that ecosystem BVOC emissions differ in both the composition and rates along a soil moisture gradient with changes in plant species composition. Furthermore, I show that litter emissions may derive both from microbial processes and from stores inside the litter tissue and that the relative importance of these two sources might be plant species specific. I also find that BVOC emissions from active layer soils and permafrost soils depend greatly on the soil water content and temperature. A warmer arctic climate will likely alter the composition of arctic plant species, cause a thawing of permafrost soil and change soil characteristics such as the water content. This PhD project suggests that these changes will alter the composition of arctic BVOCs emissions and increase the magnitude. » Læs mere

 • 15. december 2017, kl. 14:00-17:00

  PhD defence Kristoffer Andresen

  Onstep repair of inguinal hernias » Læs mere

 • 18. december - 19. december 2017

  Political Epistemology Workshop

  Confirmed speakers:

  • Catarina Dutilh Novaes (University of Groningen)
  • Christoph Jäger (University of Innsbruck)
  • Federica Malfatti (University of Innsbruck)
  • Hanna Gunn (University of Connecticut)
  • Kasper Lippert-Rasmussen (Aarhus University)
  • Klemens Kappel (University of Copenhagen)
  • Michael Lynch (University of Connecticut)
  • Robert Talisse (Vanderbilt University)
  • Sandy Goldberg (Northwestern University)
  • Scott F. Aikin (Vanderbilt University)
  • Sille Obelitz Søe (University of Copenhagen)
  • Teresa Allen (University of Connecticut)
  • Thomas Grundmann (University of Cologne)
  • Tine Hindkjær Madsen (University of Copenhagen)
  » Læs mere

 • 11. januar 2018, kl. 14:00

  Defence of Doctoral Dissertation

  On Thursday 11 January 2018 at 14:00 MSc in Psychology, PhD and Professor Kamilla Woznica Miskowiak will defend her doctoral dissertation in order to be awarded the doctoral degree in medical science (dr.med.).

  Dissertation

  “Advancing treatment discovery for cognitive dysfunction in mood disorders with neuroimaging and psychological assessments – exemplified by erythropoietin”

  » Læs mere

 • 12. januar 2018, kl. 14:00-17:00

  PhD defence: Arnar Astradsson

  Visual outcome, pituitary function, cerebrovascular incidents and tumor control after fractionated stereotactic radiation therapy of benign anterior skull base tumors. » Læs mere

 • 18. januar - 19. januar 2018

  Conference: Language, place and periphery

  This conference focuses on sociolinguistic perspectives on place and periphery.  » Læs mere

 • 25. januar 2018, kl. 14:00-17:00

  PhD defence: Viktoria Oline Lindberg-Larsen

  The effect of preoperative glucocorticoid on physiological responses to fast-track hip and knee arthroplasty » Læs mere

 • 26. januar 2018, kl. 13:00

  Doctoral dissertation defence: Katja Salomon Johansen

  Katja Salomon Johansen defends her doctoral dissertation, "Oxidative Copper-Enzymes are the Key for Unlocking Recalcitrant Biopolymers" » Læs mere

 • 27. januar 2018, kl. 13:00-16:00

  UNF Arduino Workshop

  Til denne UNF workshop vil Benjamin Rotendahl, datalogistuderende ved Københavns Universitet, give dig en god introduktion til hvordan man arbejder med Arduino. » Læs mere

 • 2. februar 2018, kl. 13:00-16:00

  PhD defence: Sarah Louise Tangsgaard Christensen

  Development of a Behavioural Animal Model of Migraine » Læs mere

 • 3. februar 2018, kl. 15:00-16:30

  Lørdagsrundvisning i Botanisk Have

  Tilbring en kold vintereftermiddag i tropevarmen i byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur rundt i Danmarks største levende plantesamling. På denne mørke årstid fokuserer vi på de frodige væksthuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874. » Læs mere

 • 3. februar 2018, kl. 16:30-18:00

  Familierundvisning på Zoologisk Museum efter lukketid

  Oplev det stemningsfulde Zoologisk Museum efter lukketid på en guidet tur specielt henvendt til børnefamilier. Vi kommer rundt til en stribe af museets highlights, inklusiv Danmarks eneste ægte kæmpedinosaur, Misty, og den berømte hvalkælder, som normalt er lukket for publikum. » Læs mere

 • 6. februar 2018, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have efter lukketid

  Tilbring en kold vinteraften i tropevarmen i byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur rundt i Danmarks største levende plantesamling. På denne mørke årstid fokuserer vi på de frodige væksthuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874. » Læs mere

 • 6. februar 2018, kl. 19:00

  UNF foredrag: Interaktionsdesign

  Til dette UNF foredrag vil ekstern lektor Rolf Molich give dig lærerige eksempler på god og dårlig interaktion, du vil høre om regler for godt interaktionsdesign - og foredraget er selvfølgelig i sig selv interaktivt og brugsvenligt. » Læs mere

 • 7. februar 2018, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning på Zoologisk Museum efter lukketid

  Oplev det stemningsfulde Zoologisk Museum efter lukketid på en guidet tur rundt til en stribe af museets highlights, inklusiv Danmarks eneste ægte kæmpedinosaur, Misty, og den berømte hvalkælder, som normalt er lukket for publikum. » Læs mere

 • 10. februar 2018, kl. 15:00-16:30

  Lørdagsrundvisning i Botanisk Have

  Tilbring en kold vintereftermiddag i tropevarmen i byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur rundt i Danmarks største levende plantesamling. På denne mørke årstid fokuserer vi på de frodige væksthuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874. » Læs mere

 • 10. februar 2018, kl. 16:30-18:00

  Familierundvisning på Zoologisk Museum efter lukketid

  Oplev det stemningsfulde Zoologisk Museum efter lukketid på en guidet tur specielt henvendt til børnefamilier. Vi kommer rundt til en stribe af museets highlights, inklusiv Danmarks eneste ægte kæmpedinosaur, Misty, og den berømte hvalkælder, som normalt er lukket for publikum. » Læs mere

 • 13. februar 2018, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning på Zoologisk Museum efter lukketid

  Oplev det stemningsfulde Zoologisk Museum efter lukketid på en guidet tur rundt til en stribe af museets highlights, inklusiv Danmarks eneste ægte kæmpedinosaur, Misty, og den berømte hvalkælder, som normalt er lukket for publikum. » Læs mere

 • 14. februar 2018, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have efter lukketid

  Tilbring en kold vinteraften i tropevarmen i byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur rundt i Danmarks største levende plantesamling. På denne mørke årstid fokuserer vi på de frodige væksthuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874. » Læs mere

 • 17. februar 2018, kl. 15:00-16:30

  Lørdagsrundvisning i Botanisk Have

  Tilbring en kold vintereftermiddag i tropevarmen i byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur rundt i Danmarks største levende plantesamling. På denne mørke årstid fokuserer vi på de frodige væksthuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874. » Læs mere

 • 17. februar 2018, kl. 16:30-18:00

  Familierundvisning på Zoologisk Museum efter lukketid

  Oplev det stemningsfulde Zoologisk Museum efter lukketid på en guidet tur specielt henvendt til børnefamilier. Vi kommer rundt til en stribe af museets highlights, inklusiv Danmarks eneste ægte kæmpedinosaur, Misty, og den berømte hvalkælder, som normalt er lukket for publikum. » Læs mere

 • 20. februar 2018, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have efter lukketid

  Tilbring en kold vinteraften i tropevarmen i byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur rundt i Danmarks største levende plantesamling. På denne mørke årstid fokuserer vi på de frodige væksthuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874. » Læs mere

 • 21. februar 2018, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning på Zoologisk Museum efter lukketid

  Oplev det stemningsfulde Zoologisk Museum efter lukketid på en guidet tur rundt til en stribe af museets highlights, inklusiv Danmarks eneste ægte kæmpedinosaur, Misty, og den berømte hvalkælder, som normalt er lukket for publikum. » Læs mere

 • 24. februar 2018, kl. 15:00-16:30

  Lørdagsrundvisning i Botanisk Have

  Tilbring en kold vintereftermiddag i tropevarmen i byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur rundt i Danmarks største levende plantesamling. På denne mørke årstid fokuserer vi på de frodige væksthuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874. » Læs mere

 • 24. februar 2018, kl. 16:30-18:00

  Familierundvisning på Zoologisk Museum efter lukketid

  Oplev det stemningsfulde Zoologisk Museum efter lukketid på en guidet tur specielt henvendt til børnefamilier. Vi kommer rundt til en stribe af museets highlights, inklusiv Danmarks eneste ægte kæmpedinosaur, Misty, og den berømte hvalkælder, som normalt er lukket for publikum. » Læs mere

 • 27. februar 2018, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning på Zoologisk Museum efter lukketid

  Oplev det stemningsfulde Zoologisk Museum efter lukketid på en guidet tur rundt til en stribe af museets highlights, inklusiv Danmarks eneste ægte kæmpedinosaur, Misty, og den berømte hvalkælder, som normalt er lukket for publikum. » Læs mere

 • 28. februar - 2. marts 2018

  Åbent hus 2018

  Kom helt tæt på datalogiuddannelsen når der d. 28 februar og 2. marts 2018 afholdes Åbent hus på Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet (SCIENCE). » Læs mere

    1 2 3 4 5