Offentlige arrangementer – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print kalender-ikon Bookmark and Share

Kalender

Offentlige arrangementer

Kalenderen viser et udvalg af offentlige arrangementer på Københavns Universitet et halvt år frem. Du kan finde flere arrangementer på fakulteternes hjemmesider (se links i højre side). Abonnér på KU kalenderen 


Søg i arrangementer


    1 2 3 4 5    
 • 14. juni 2017, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have

  Kom på rundvisning i byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur i Danmarks største levende plantesamling. Her om sommeren er haven i fuldt flor, og på turen kommer man rundt til en perlerække af de planter, der står flottest netop nu, både udendørs og inde i de frodige væksthuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874. » Læs mere

 • 14. juni 2017, kl. 09:00-11:45

  Seminar om myndighedernes overvågning af borgernes internetadfærd

  Center for infomations- og innovationsret (CIIR) ved Det Juridiske Fakultet, Københavns Universitet og tænketanken Justitia inviterer til seminar, der sætter fokus på de regler, der regulerer myndigheders indsamling og brug af oplysninger om borgernes adfærd på internettet. » Læs mere

 • 15. juni - 17. juni 2017

  Nordic Aphasia Conference 2017: Meaningful outcomes

  Welcome to the 6th Nordic Aphasia Conference. » Læs mere

 • 15. juni - 17. juni 2017

  Nordic Aphasia Conference 2017: Meaningful outcomes

  6th Nordic Aphasia Conference. » Læs mere

 • 15. juni 2017, kl. 09:00-12:00

  ISBUC teaching workshop

  There is a lot of teaching taking place in the ISBUC cluster. But are we teaching the right subjects, and could courses be coordinated better? Join this workshop to learn more and contribute with your input. » Læs mere

 • 15. juni 2017, kl. 09:00-16:00

  Inauguration Workshop - LEO Foundation Center for Cutaneous Drug Delivery

  The Department of Pharmacy, Faculty of Health and Medical Sciences, University of Copenhagen, cordially invites you to the inauguration of the LEO Foundation Center for Cutaneous Drug Delivery, as well as a following workshop of cutaneous delivery. » Læs mere

 • 15. juni 2017, kl. 12:00-13:00

  Behavioural Economics Seminar

  Open seminar » Læs mere

 • 15. juni 2017, kl. 16:00-17:30

  Foredragsrække - "Coaching - forskning og praksis"

  Coaching og relationen – hvad er der brug for i samtalen? v/ Morten Bertelsen » Læs mere

 • 16. juni 2017, kl. 13:00-21:30

  Seminar - Stalling DNA processing

     » Læs mere

 • 19. juni 2017, kl. 12:01-13:00

  Density and Connectivity: Land Use in Mid-Nineteenth-Century New York

  In this seminar, Gergely Baics (Assistant Professor, Barnard College – Columbia University) and Leah Meisterlin (Assistant Professor, GSAPP – Columbia University) will present their ongoing research on mapping nineteenth-century New York City. » Læs mere

 • 19. juni 2017, kl. 14:00-16:00

  The Problem of Democracy in Postwar Europe

  'Author meets Critics' debate with Pepijn Corduwener. Arranged by Centre for Modern European Studies (CEMES). » Læs mere

 • 20. juni 2017, kl. 11:00-12:00

  CPR Seminar by Lothar Schermelleh

  Research seminar by Lothar Schermelleh, University of Oxford, Department of Biochemistry.

   

  Title: "Quantitative 3D super-resolution imaging of functional nuclear landscapes"

  » Læs mere

 • 21. juni 2017, kl. 09:30-16:00

  Konferencen "Tax Research of the Year"

  FIRE – Research Group for Fiscal Relations inviterer alle interesserede til at høre mere om den nyeste og mest aktuelle forskning inden for dansk og international skatte- og afgiftsret. » Læs mere

 • 21. juni 2017, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have

  Kom på rundvisning i byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur i Danmarks største levende plantesamling. Her om sommeren er haven i fuldt flor, og på turen kommer man rundt til en perlerække af de planter, der står flottest netop nu, både udendørs og inde i de frodige væksthuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874. » Læs mere

 • 26. juni - 30. juni 2017

  Analysis of next-generation sequencing data

  1 week PhD course in Aarhus, 5 ECTS points » Læs mere

 • 28. juni 2017, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have

  Kom på rundvisning i byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur i Danmarks største levende plantesamling. Her om sommeren er haven i fuldt flor, og på turen kommer man rundt til en perlerække af de planter, der står flottest netop nu, både udendørs og inde i de frodige væksthuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874. » Læs mere

 • 30. juni 2017, kl. 13:00

  THE UNFAMILIAR FAMILIAR. ARMAND-JEAN DE RANCÉ (1626-1700) BETWEEN WITHDRAWAL AND ENGAGEMENT

  Disputatsforsvar ved profesor mso, ph.d. Mette Birkedal Bruun » Læs mere

 • 1. juli - 24. september 2017

  Moving Plants

  Moving Plants is an exhibition that centres on plants as a focal point for making local and global connections between aesthetic engagements with ecological issues and practices of concern
    » Læs mere

 • 3. juli - 7. juli 2017

  Summer school in Plant Innovation Law

  Synbio law summer course  » Læs mere

 • 3. juli 2017, kl. 10:00-11:00

  CPSC Lecture with Roger Innes from Indiana University, USA

  The Roles of Exosomes in Plant-Microbe Interactions » Læs mere

 • 5. juli - 7. juli 2017

  ICON-S 2017 Conference

  iCourts, the Danish National Research Foundation's Centre of Excellence for International Courts, is proud to announce that we will be hosting the ICON-S 2017 Conference.

  » Læs mere

 • 5. juli 2017, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have

  Kom på rundvisning i byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur i Danmarks største levende plantesamling. Her om sommeren er haven i fuldt flor, og på turen kommer man rundt til en perlerække af de planter, der står flottest netop nu, både udendørs og inde i de frodige væksthuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874. » Læs mere

 • 12. juli 2017, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have

  Kom på rundvisning i byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur i Danmarks største levende plantesamling. Her om sommeren er haven i fuldt flor, og på turen kommer man rundt til en perlerække af de planter, der står flottest netop nu, både udendørs og inde i de frodige væksthuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874. » Læs mere

 • 17. juli - 18. august 2017

  Nutrition in Global Health

  Summer school. Gain an in-depth understanding of global trends, challenges, burdens and determinants related to nutrition and health. » Læs mere

 • 19. juli 2017, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have

  Kom på rundvisning i byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur i Danmarks største levende plantesamling. Her om sommeren er haven i fuldt flor, og på turen kommer man rundt til en perlerække af de planter, der står flottest netop nu, både udendørs og inde i de frodige væksthuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874. » Læs mere

 • 26. juli 2017, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have

  Kom på rundvisning i byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur i Danmarks største levende plantesamling. Her om sommeren er haven i fuldt flor, og på turen kommer man rundt til en perlerække af de planter, der står flottest netop nu, både udendørs og inde i de frodige væksthuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874. » Læs mere

 • 2. august 2017, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have

  Kom på rundvisning i byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur i Danmarks største levende plantesamling. Her om sommeren er haven i fuldt flor, og på turen kommer man rundt til en perlerække af de planter, der står flottest netop nu, både udendørs og inde i de frodige væksthuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874. » Læs mere

 • 9. august 2017, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have

  Kom på rundvisning i byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur i Danmarks største levende plantesamling. Her om sommeren er haven i fuldt flor, og på turen kommer man rundt til en perlerække af de planter, der står flottest netop nu, både udendørs og inde i de frodige væksthuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874. » Læs mere

 • 14. august - 18. august 2017

  Copenhagen Summer School in Phenomenology and Philosophy of Mind

  Confirmed speakers: Rudolf Bernet (University of Leuven), David Cerbone (West Virginia University), Hanne Jacobs (Loyola University Chicago), Søren Overgaard (University of Copenhagen) and Dan Zahavi (University of Copenhagen) » Læs mere

 • 14. august - 18. august 2017

  Kunsten at Lede - Coaching, Kierkegaard og Lederskab

  Coaching som kursustilbud på Copenhagen Summer University » Læs mere

    1 2 3 4 5