Offentlige arrangementer – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print kalender-ikon Bookmark and Share

Kalender

Offentlige arrangementer

Kalenderen viser et udvalg af offentlige arrangementer på Københavns Universitet et halvt år frem. Du kan finde flere arrangementer på fakulteternes hjemmesider (se links i højre side). Abonnér på KU kalenderen 


Søg i arrangementer


    1 2 3 4 5 6 7 8    
 • 23. marts 2017, kl. 16:00-17:30

  Foredragsrække - "Coaching - forskning og praksis"

  Protreptik som samtalepraksis – helt konkret v/ Mette Mejlhede & Kim
  Gørtz » Læs mere

 • 23. marts 2017, kl. 17:00-19:00

  VIP-rundvisning i museets samlinger

  På Zoologisk Museum findes en af verdens største og ældste zoologiske samlinger – et skattekammer med dyr af alle størrelser og former indsamlet på ekspeditioner verden over gennem flere århundreder. Samlingerne er normalt helliget forskning og lukket for publikum, men nu introducerer vi eksklusive rundvisninger, hvor man som noget helt særligt får lov til at komme bag om kulisserne med museets eksperter. » Læs mere

 • 24. marts 2017, kl. 13:15-14:45

  Foredrag af Doerte Bischoff

  Lokale 15A.1.13. Grenzen der Zugehörigkeit: Pässe und Identitätspapiere in der deutschsprachigen Literatur » Læs mere

 • 24. marts 2017, kl. 13:15

  Afskedsforelæsning ved professor, dr.theol. Mogens Muller

  Afskedsforelæsning ved professor, dr.theol. Mogens Müller » Læs mere

 • 24. marts 2017, kl. 13:15-15:00

  AMIS Public Lecture: Times of Migration: Un/documented Lives in Marseille

  In this presentation Christine Jacobsen(University of Bergen) takes ethnographic fieldwork as a point of departure for discussing some approaches to the temporalities of irregular migration. » Læs mere

 • 24. marts 2017, kl. 9am

  North American SMALP Conference 2017

  This conference focuses on applications of polymer nanodiscs in membrane protein research » Læs mere

 • 25. marts 2017, kl. 15:00-16:30

  Lørdagsrundvisning i Botanisk Have

  Tilbring en kølig forårseftermiddag i tropevarmen i byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur rundt i Danmarks største levende plantesamling. På denne årstid fokuserer vi på de frodige væksthuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874. » Læs mere

 • 25. marts 2017, kl. 16:30-18:00

  Familierundvisning på Zoologisk Museum efter lukketid

  Oplev det stemningsfulde Zoologisk Museum efter lukketid på en guidet tur specielt henvendt til børnefamilier. Vi kommer rundt til en stribe af museets highlights, inklusiv Danmarks eneste ægte kæmpedinosaur, Misty, og den berømte hvalkælder, som normalt er lukket for publikum. » Læs mere

 • 27. marts 2017, kl. 15:15-17:00

  Reformationen og kunsten

  Skal den lutherske reformation virkelig fortsættes? Åben forelæsningsrække på Det Teologiske Fakultet i foråret 2017  » Læs mere

 • 28. marts 2017, kl. 14:15

  Studie- og forskningsforløb som model for matematikundervisningen i gymnasiet?

  INDsigt ved Britta Jessen, Institut for Naturfagenes Didaktik. » Læs mere

 • 28. marts 2017, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning på Zoologisk Museum efter lukketid

  Oplev det stemningsfulde Zoologisk Museum efter lukketid på en guidet tur rundt til en stribe af museets highlights, inklusiv Danmarks eneste ægte kæmpedinosaur, Misty, og den berømte hvalkælder, som normalt er lukket for publikum. » Læs mere

 • 29. marts 2017, kl. 12:00

  DanStem Seminar by Shahragim Tajbakhsh

  Shahragim Tajbakhsh, Institut Pasteur
  Title: Reconciling heterogeneities in skeletal muscle stem cell populations  » Læs mere

 • 29. marts 2017, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have efter lukketid

  Tilbring en kølig forårsaften i tropevarmen i byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur rundt i Danmarks største levende plantesamling. På denne årstid fokuserer vi på de frodige væksthuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874. » Læs mere

 • 30. marts - 31. marts 2017

  Workshop on Groups and Disagreement

  Collective epistemology investigates the extent to which the epistemic properties we attribute to groups as well as the epistemic practices they are engaged in parallel or differ from individual epistemic practices and properties. An increasingly rich literature has shed light on topics such as collective belief, group epistemic justification or group knowledge. But many topics long-studied in traditional epistemology have been little investigated (or are yet unexplored) in the epistemology of groups. One such topic is disagreement. Recent discussion in epistemology has mainly focused on disagreement involving individual beliefs. However, many complex real-life disagreements take place among groups and consequently involve collective beliefs. This workshop aims to investigate the extent to which ongoing debates in the epistemology of disagreement can be replicated in the epistemology of groups. For example, should groups (as a whole) conciliate or remain steadfast in disagreements ranging over collective beliefs? Should their individual members do likewise?  » Læs mere

 • 30. marts 2017, kl. -2017-03-08

  Open for applications: Food, health and philosophy in East and West 2017

  The international and interdisciplinary PhD course 'Food, health and philosophy in East and West' is now open for applications. Scholarships are available. » Læs mere

 • 30. marts - 8. april 2017

  Food, health and philosophy in East and West 2017

  International and interdisciplinary PhD course 'Food, health and philosophy in East and West' taking place in Hong Kong, Shenzhen and Guangzhou. » Læs mere

 • 30. marts 2017, kl. 13:00-18:30

  Danmarks Momslov fylder 50 år!

  Som den (formentlig) første Momslov i verden kan den danske Momslov fejre sit 50 års jubilæum i 2017. » Læs mere

 • 31. marts 2017, kl. 12:00-13:00

  IFRO Seminar

  Open seminars in economics » Læs mere

 • 31. marts 2017, kl. 13:15-14:45

  Foredrag af Mette Skovgaard Andersen

  Lokale 15A.1.13. Fremdsprachen in Dänemark – ein individuelles, institutionelles oder nationales Anliegen? » Læs mere

 • 31. marts 2017, kl. 13:00

  The frozen Saqqaq sites of Disko Bay

  Bjarne Grønnow defends his Doctoral Thesis. » Læs mere

 • 1. april 2017, kl. 15:00-16:30

  Lørdagsrundvisning i Botanisk Have

  Tilbring en kølig forårseftermiddag i tropevarmen i byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur rundt i Danmarks største levende plantesamling. På denne årstid fokuserer vi på de frodige væksthuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874. » Læs mere

 • 1. april 2017, kl. 16:30-18:00

  Familierundvisning på Zoologisk Museum efter lukketid

  Oplev det stemningsfulde Zoologisk Museum efter lukketid på en guidet tur specielt henvendt til børnefamilier. Vi kommer rundt til en stribe af museets highlights, inklusiv Danmarks eneste ægte kæmpedinosaur, Misty, og den berømte hvalkælder, som normalt er lukket for publikum. » Læs mere

 • 2. april 2017, kl. 10:30-11:00

  Science Espresso - Firbenede fisk

  Nyd din morgenkaffe i Zoologisk Museums café i selskab med en af museets prominente eksperter, som fortæller levende om karismatiske dyr, han eller hun har et særligt forhold til. Samtidig fremvises specielt udvalgte genstande fra de videnskabelige samlinger, som normalt ikke er tilgængelige for publikum. Denne søndag fortæller palæontolog og samlingsmedarbejder Bent E. K. Lindow om firbenede fisk og andre enestående fossiler. » Læs mere

 • 3. april 2017, kl. 15:00-16:00

  BIO seminar by Marc Baldus

  Speaker: Professor Marc Baldus, Utrecht University
  Host: Professor Birthe Brandt Kragelund, Biomolecular Sciences » Læs mere

 • 3. april 2017, kl. 15:15-17:00

  Reformationen og skolen

  Skal den lutherske reformation virkelig fortsættes? Åben forelæsningsrække på Det Teologiske Fakultet i foråret 2017  » Læs mere

 • 4. april 2017, kl. 11:00-12:00

  CPR Seminar by Frank Holstege

  Research seminar by Frank Holstege, Princess Máxima Center for Pediatric Oncology, Utrecht, The Netherlands.

  Title: Understanding mechanisms of transcription regulation by genome-wide perturbation analyses.

  » Læs mere

 • 4. april 2017, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning på Zoologisk Museum efter lukketid

  Oplev det stemningsfulde Zoologisk Museum efter lukketid på en guidet tur rundt til en stribe af museets highlights, inklusiv Danmarks eneste ægte kæmpedinosaur, Misty, og den berømte hvalkælder, som normalt er lukket for publikum. » Læs mere

 • 4. april 2017, kl. 19:00-21:15

  Dansk Vestindien

  VIN & VIDENSKAB: Vi markerer, at det den 31. marts 2017 er præcis 100 år siden, at Danmark overdrog Dansk Vestindien til USA, efter at Dannebrog havde vajet over øerne i 250 år. Fire forskere – en antropolog, en historiker, en arkæolog med speciale i gammelt DNA og en etnobotaniker – tager os med tilbage til kolonitiden og fortæller om deres studier af forskellige aspekter af Dansk Vestindien og indbyggernes historie, skæbne og traditionelle medicin. » Læs mere

 • 5. april 2017, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have

  Tilbring en kølig forårsaften i tropevarmen i byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur rundt i Danmarks største levende plantesamling. På denne årstid fokuserer vi på de frodige væksthuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874. » Læs mere

 • 6. april 2017, kl. 12:01-13:00

  Biohistory Seminar: "Urban mortality in 19th century Denmark"

  Catalina Torres (Max Planck Odense Center on the Biodemography of Ageing) will present her PhD project on long-term trends in urban mortality in Denmark » Læs mere

    1 2 3 4 5 6 7 8