Offentlige arrangementer – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print kalender-ikon Bookmark and Share

Kalender

Offentlige arrangementer

Kalenderen viser et udvalg af offentlige arrangementer på Københavns Universitet et halvt år frem. Du kan finde flere arrangementer på fakulteternes hjemmesider (se links i højre side). Abonnér på KU kalenderen 


Søg i arrangementer


    1 2 3 4 5 6
 • 5. juli 2017, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have

  Kom på rundvisning i byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur i Danmarks største levende plantesamling. Her om sommeren er haven i fuldt flor, og på turen kommer man rundt til en perlerække af de planter, der står flottest netop nu, både udendørs og inde i de frodige væksthuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874. » Læs mere

 • 12. juli 2017, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have

  Kom på rundvisning i byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur i Danmarks største levende plantesamling. Her om sommeren er haven i fuldt flor, og på turen kommer man rundt til en perlerække af de planter, der står flottest netop nu, både udendørs og inde i de frodige væksthuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874. » Læs mere

 • 19. juli 2017, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have

  Kom på rundvisning i byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur i Danmarks største levende plantesamling. Her om sommeren er haven i fuldt flor, og på turen kommer man rundt til en perlerække af de planter, der står flottest netop nu, både udendørs og inde i de frodige væksthuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874. » Læs mere

 • 26. juli 2017, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have

  Kom på rundvisning i byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur i Danmarks største levende plantesamling. Her om sommeren er haven i fuldt flor, og på turen kommer man rundt til en perlerække af de planter, der står flottest netop nu, både udendørs og inde i de frodige væksthuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874. » Læs mere

 • 2. august 2017, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have

  Kom på rundvisning i byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur i Danmarks største levende plantesamling. Her om sommeren er haven i fuldt flor, og på turen kommer man rundt til en perlerække af de planter, der står flottest netop nu, både udendørs og inde i de frodige væksthuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874. » Læs mere

 • 9. august 2017, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have

  Kom på rundvisning i byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur i Danmarks største levende plantesamling. Her om sommeren er haven i fuldt flor, og på turen kommer man rundt til en perlerække af de planter, der står flottest netop nu, både udendørs og inde i de frodige væksthuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874. » Læs mere

 • 14. august - 18. august 2017

  Copenhagen Summer School in Phenomenology and Philosophy of Mind

  Confirmed speakers: Rudolf Bernet (University of Leuven), David Cerbone (West Virginia University), Hanne Jacobs (Loyola University Chicago), Søren Overgaard (University of Copenhagen) and Dan Zahavi (University of Copenhagen) » Læs mere

 • 16. august - 18. august 2017

  SKC Annual Conference 2017

  Reconsidering the Existential: Existence and Communication » Læs mere

 • 16. august 2017, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have

  Kom på rundvisning i byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur i Danmarks største levende plantesamling. Her om sommeren er haven i fuldt flor, og på turen kommer man rundt til en perlerække af de planter, der står flottest netop nu, både udendørs og inde i de frodige væksthuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874. » Læs mere

 • 22. august - 25. august 2017

  Conference on Occupational Health and Safety in Formal and Informal Mining

  It is with great pleasure that we announce that the city of Odense in Denmark, birthplace of Hans Christian Andersen, will be the venue of the International Scientific Conference and Workshop on Occupational Health and Safety in Formal and Informal Mining, to be held from 22 to 25 August 2017. You are cordially invited to participate in the Conference, organized by the ICOH Scientific Committee on Mining Occupational Safety and Health (SC MinOSH), in collaboration with the Nordic Institute for Advanced Training in Occupational Health (NIVA). The scientific program will cover major topics of interest related to current research and solution implementation in occupational health and safety in mining. The conference and workshop will focus on health and safety issues, the work environment, and sustainable alternatives for reducing mining-related health effects and environmental pollution. The program will encompass presentations during the conference and special training on selected topics during the workshop. For more information please see: www.niva.org/conferences/mining OR check out this information flyer. IMPORTANT DATES Opening of Abstract Submission: 2nd January 2017 Closing of Abstract Submission: 30th March 2017 Notification of Abstract Acceptance: late May 2017 Opening of Early Bird Registration: 2nd January 2017 Closing of Early Bird Registration: 30th May 2017 Deadline for Registration: 30th June 2017 » Læs mere

 • 23. august 2017, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have

  Kom på rundvisning i byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur i Danmarks største levende plantesamling. Her om sommeren er haven i fuldt flor, og på turen kommer man rundt til en perlerække af de planter, der står flottest netop nu, både udendørs og inde i de frodige væksthuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874. » Læs mere

 • 30. august 2017, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have

  Kom på rundvisning i byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur i Danmarks største levende plantesamling. Her om sommeren er haven i fuldt flor, og på turen kommer man rundt til en perlerække af de planter, der står flottest netop nu, både udendørs og inde i de frodige væksthuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874. » Læs mere

 • 15. september 2017, kl. 13:00-18:00

  Phenomenology of Listening (no. 1): Existence, Communication, and Philosophy of Dialogue

  Research seminar More information to follow Participation is free, but online registration required by September 12, 2017 » Læs mere

 • 21. september - 22. september 2017

  CFS Conference: Empathy, Recognition, Morality

  CFS Conference with confirmed speakers including Stephen Darwall, Jean Decety, John Drummond, Uriah Kriegel, Victoria McGeer, Danielle Petherbridge, Philip Pettit, Jason Throop and Dan Zahavi. » Læs mere

 • 2. oktober 2017, kl. 11:00-12:00

  CPR Seminar by Agnel Sfeir

  Research seminar by Agnel Sfeir, Skirball Institute of Biomolecular Medicine, NYU Langone Medical Center, New York, US.

  Title: To be announced.

  » Læs mere

 • 5. oktober 2017, kl. 13:00-17:30

  Reformationsjubilæet 2017

  Festarrangement i anledning af 500-året for Reformationen » Læs mere

 • 20. oktober 2017, kl. 13:00-18:00

  Phenomenology of Listening (no. 2): Theology

  Research seminar Confirmed speakers: George Pattison (University of Glasgow), Ulrich Lincoln (Wolfsburg), Claudia Welz (University of Copenhagen) More information to follow Participation is free, but online registration required by October 16 » Læs mere

 • 16. marts 2018, kl. 13:00-18:00

  Phenomenology of Listening (no. 3): Existential Psycho(patho)logy

  Research seminar More information to follow Participation is free, but online registration required by March 12, 2018 » Læs mere

 • 7. august - 10. august 2018

  Scandinavian Exceptionalisms

  Konference i regi af IASS, International Association of Scandinavian Studies. » Læs mere

    1 2 3 4 5 6