Offentlige arrangementer – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print kalender-ikon Bookmark and Share

Kalender

Offentlige arrangementer

Kalenderen viser et udvalg af offentlige arrangementer på Københavns Universitet et halvt år frem. Du kan finde flere arrangementer på fakulteternes hjemmesider (se links i højre side). Abonnér på KU kalenderen 


Søg i arrangementer


    1 2 3 4 5 6    
 • 23. juni 2017, kl.

  Green Challenge 2017

  At the DTU Green Challenge 2017, students will be battling over which green project has the greatest potential - and UCPH is invited to enter 10 projects. » Læs mere

 • 26. juni - 30. juni 2017

  Analysis of next-generation sequencing data

  1 week PhD course in Aarhus, 5 ECTS points » Læs mere

 • 28. juni 2017, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have

  Kom på rundvisning i byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur i Danmarks største levende plantesamling. Her om sommeren er haven i fuldt flor, og på turen kommer man rundt til en perlerække af de planter, der står flottest netop nu, både udendørs og inde i de frodige væksthuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874. » Læs mere

 • 30. juni 2017, kl. 13:00

  THE UNFAMILIAR FAMILIAR. ARMAND-JEAN DE RANCÉ (1626-1700) BETWEEN WITHDRAWAL AND ENGAGEMENT

  Disputatsforsvar ved profesor mso, ph.d. Mette Birkedal Bruun » Læs mere

 • 1. juli - 24. september 2017

  Moving Plants

  Moving Plants is an exhibition that centres on plants as a focal point for making local and global connections between aesthetic engagements with ecological issues and practices of concern
    » Læs mere

 • 5. juli - 7. juli 2017

  ICON-S 2017 Conference

  iCourts, the Danish National Research Foundation's Centre of Excellence for International Courts, is proud to announce that we will be hosting the ICON-S 2017 Conference.

  » Læs mere

 • 5. juli 2017, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have

  Kom på rundvisning i byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur i Danmarks største levende plantesamling. Her om sommeren er haven i fuldt flor, og på turen kommer man rundt til en perlerække af de planter, der står flottest netop nu, både udendørs og inde i de frodige væksthuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874. » Læs mere

 • 12. juli 2017, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have

  Kom på rundvisning i byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur i Danmarks største levende plantesamling. Her om sommeren er haven i fuldt flor, og på turen kommer man rundt til en perlerække af de planter, der står flottest netop nu, både udendørs og inde i de frodige væksthuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874. » Læs mere

 • 17. juli - 18. august 2017

  Nutrition in Global Health

  Summer school. Gain an in-depth understanding of global trends, challenges, burdens and determinants related to nutrition and health. » Læs mere

 • 19. juli 2017, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have

  Kom på rundvisning i byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur i Danmarks største levende plantesamling. Her om sommeren er haven i fuldt flor, og på turen kommer man rundt til en perlerække af de planter, der står flottest netop nu, både udendørs og inde i de frodige væksthuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874. » Læs mere

 • 26. juli 2017, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have

  Kom på rundvisning i byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur i Danmarks største levende plantesamling. Her om sommeren er haven i fuldt flor, og på turen kommer man rundt til en perlerække af de planter, der står flottest netop nu, både udendørs og inde i de frodige væksthuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874. » Læs mere

 • 2. august 2017, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have

  Kom på rundvisning i byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur i Danmarks største levende plantesamling. Her om sommeren er haven i fuldt flor, og på turen kommer man rundt til en perlerække af de planter, der står flottest netop nu, både udendørs og inde i de frodige væksthuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874. » Læs mere

 • 9. august 2017, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have

  Kom på rundvisning i byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur i Danmarks største levende plantesamling. Her om sommeren er haven i fuldt flor, og på turen kommer man rundt til en perlerække af de planter, der står flottest netop nu, både udendørs og inde i de frodige væksthuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874. » Læs mere

 • 14. august - 18. august 2017

  Copenhagen Summer School in Phenomenology and Philosophy of Mind

  Confirmed speakers: Rudolf Bernet (University of Leuven), David Cerbone (West Virginia University), Hanne Jacobs (Loyola University Chicago), Søren Overgaard (University of Copenhagen) and Dan Zahavi (University of Copenhagen) » Læs mere

 • 14. august - 18. august 2017

  Kunsten at Lede - Coaching, Kierkegaard og Lederskab

  Coaching som kursustilbud på Copenhagen Summer University » Læs mere

 • 16. august - 18. august 2017

  SKC Annual Conference 2017

  Reconsidering the Existential: Existence and Communication » Læs mere

 • 16. august 2017, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have

  Kom på rundvisning i byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur i Danmarks største levende plantesamling. Her om sommeren er haven i fuldt flor, og på turen kommer man rundt til en perlerække af de planter, der står flottest netop nu, både udendørs og inde i de frodige væksthuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874. » Læs mere

 • 22. august - 25. august 2017

  Conference on Occupational Health and Safety in Formal and Informal Mining

  It is with great pleasure that we announce that the city of Odense in Denmark, birthplace of Hans Christian Andersen, will be the venue of the International Scientific Conference and Workshop on Occupational Health and Safety in Formal and Informal Mining, to be held from 22 to 25 August 2017 » Læs mere

 • 23. august - 25. august 2017

  Paul Auster and Literature in the Twenty-First Century

  In connection with Paul Auster’s visit to the University of Copenhagen in August 2017, we invite PhD students and faculty to the conference and PhD seminar, which focusses on Auster’s later work and theoretical, political and cultural contexts relevant to it. » Læs mere

 • 23. august - 25. august 2017

  Light microscopy two-day crash course

  This course  is an introduction to the principles of optics in microscopy, including fluorescence and confocal microscopies. » Læs mere

 • 23. august 2017, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have

  Kom på rundvisning i byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur i Danmarks største levende plantesamling. Her om sommeren er haven i fuldt flor, og på turen kommer man rundt til en perlerække af de planter, der står flottest netop nu, både udendørs og inde i de frodige væksthuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874. » Læs mere

 • 24. august - 27. august 2017

  Germanic Society of Forensic Linguistics' fifth annual conference

  The GSFL's fifth annual conference will be held at University of Copenhagen August 2017. » Læs mere

 • 24. august - 25. august 2017

  Æstetik, erkendelse og tro - Nordisk homiletikkonference

  Kunstnere og forfattere, teologer og filosoffer sætter forholdet mellem teologisk refleksion og æstetisk erkendelse i centrum på denne konference. Hør blandt andre Thure Lindhardt, Adam Price, Linn Ullmann, Thomas Kluge og Jan Olav henriksen.   » Læs mere

 • 25. august - 29. august 2017

  Biophysical Society Meeting

  Structural biology increasingly relies on combining information from multiple sources of experimental data with ever-improving computational models. This meeting aims to bring together scientists from across disciplines to advance integrative structural biology into the "dynamic age." The program will consist of a mix of computation, theory, and a broad range of methods in experimental structural biology, focusing on methods and applications for studying the structural dynamics of biomolecules by integrating experiments and simulations. » Læs mere

 • 28. august - 1. september 2017

  Summer School in Social Epistemology

  The Network on Epistemology and Society (Autonomous University of Madrid) together with the Social Epistemology Research Group (University of Copenhagen) will organize a summer school in Social Epistemology.
  Keynote speakers:
  Berit Brogaard (University of Miami) 
  Paul Faulkner (University of Sheffield) 
  Sanford Goldberg (Northwestern University)
  Katherine Hawley (University of St Andrews) 
  Jonathan Matheson (University of North Florida) 
  » Læs mere

 • 30. august 2017, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have

  Kom på rundvisning i byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur i Danmarks største levende plantesamling. Her om sommeren er haven i fuldt flor, og på turen kommer man rundt til en perlerække af de planter, der står flottest netop nu, både udendørs og inde i de frodige væksthuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874. » Læs mere

 • 11. september - 15. september 2017

  Applied Biostatistics in Biological Sciences Using R

  PhD course. Organiser: Christian Ritz » Læs mere

 • 11. september - 15. september 2017

  Applied Biostatistics in Biological Sciences Using R

  Ph.d. kursus. Applied Biostatistics in Biological Sciences Using R - with Focus on Applications in Nutrition, Physiology and Plant and Environmental Sciences. Koordinator: Christian Ritz » Læs mere

 • 13. september - 15. september 2017

  The Split: Reconstructing Early Indo-European Language and Culture

  Konference den 13.–15. september 2017 på Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab, Københavns Universitet. » Læs mere

 • 15. september 2017, kl.

  ISBUC Annual Meeting

  At the ISBUC Annual Meeting, you will have the possibility to hear about what research is currently being conducted in the cluster and establish new collaborations. The meeting is open to all interested including students and postdocs. » Læs mere

    1 2 3 4 5 6