Offentlige arrangementer – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print kalender-ikon Bookmark and Share

Kalender

Offentlige arrangementer

Kalenderen viser et udvalg af offentlige arrangementer på Københavns Universitet et halvt år frem. Du kan finde flere arrangementer på fakulteternes hjemmesider (se links i højre side). Abonnér på KU kalenderen 


Søg i arrangementer


    1 2 3 4 5 6    
 • 28. april - 29. april 2017

  CFS Workshop: Shared and Temporally Extended Agency

  Speakers include: Adrian Alsmith (University of Copenhagen), Michael Bratman (Stanford University), Stephen Butterfill (University of Warwick),  Ezio Di Nucci (University of Copenhagen), Natalie Gold (King's College, London), Thor Grünbaum (University of Copenhagen), Lilian O'Brien (University College Cork), Thomas Smith (University of Manchester) and Johanna Thoma (London School of Economics).
  » Læs mere

 • 28. april 2017, kl. 15:15-17:00

  Reformationen og nationen

  Skal den lutherske reformation virkelig fortsættes? Åben forelæsningsrække på Det Teologiske Fakultet i foråret 2017  » Læs mere

 • 29. april 2017, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning på Zoologisk Museum efter lukketid for børnefamilier

  Oplev det stemningsfulde Zoologisk Museum efter lukketid på en guidet tur specielt henvendt til børnefamilier. Vi kommer rundt til en stribe af museets highlights, inklusiv Danmarks eneste ægte kæmpedinosaur, Misty, og den berømte hvalkælder, som normalt er lukket for publikum. » Læs mere

 • 1. maj 2017, kl. 15:15-17:00

  Reformationen og teologien

  Skal den lutherske reformation virkelig fortsættes? Åben forelæsningsrække på Det Teologiske Fakultet i foråret 2017  » Læs mere

 • 3. maj 2017, kl. 12:00

  DanStem Seminar by Richard Treisman

  Richard Treisman, Crick Institute, London
  Title: TBA » Læs mere

 • 3. maj 2017, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have

  Kom på rundvisning i byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur i Danmarks største levende plantesamling. Her om sommeren er haven i fuldt flor, og på turen kommer man rundt til en perlerække af de planter, der står flottest netop nu, både udendørs og inde i de frodige væksthuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874. » Læs mere

 • 3. maj 2017, kl. 19:00-21:15

  Hominin

  VIN & VIDENSKAB: Vi får besøg af den berømte menneske-evolutionsforsker Chris Stringer fra England, der sammen med direktøren for Statens Naturhistoriske Museum, professor Peter C. Kjærgaard, ligeledes en internatonalt anerkendt ekspert i evolutionshistorie og menneskets udvikling, vil fortælle om ”homininerne”, de tidlige menneskeslægtninge. Vi skal på en 7 millioner år lang rejse igennem vores ”udvidede families” evolution, og så skal vi høre nærmere om neandertalerne, der måske er tættere beslægtet med os, end de fleste er klar over. » Læs mere

 • 8. maj 2017, kl. 15:15-17:00

  Reformationen og kulturen

  Skal den lutherske reformation virkelig fortsættes? Åben forelæsningsrække på Det Teologiske Fakultet i foråret 2017  » Læs mere

 • 9. maj - 11. maj 2017

  Egyptological Conference in Copenhagen 2017

  ECC 2017 er nu åbent for tilmelding. Alle studenrende såvel som ansatte er velkomne til at deltage. Se "Call for Abstracts" for mere information. » Læs mere

 • 10. maj 2017, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have

  Kom på rundvisning i byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur i Danmarks største levende plantesamling. Her om sommeren er haven i fuldt flor, og på turen kommer man rundt til en perlerække af de planter, der står flottest netop nu, både udendørs og inde i de frodige væksthuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874. » Læs mere

 • 16. maj 2017, kl. 11:00-12:00

  CPR Seminar by Wolfgang Peti

  Research seminar by Wolfgang Peti, Brown University, Providence, US.

  Title: To be announced.

  » Læs mere

 • 17. maj - 19. maj 2017

  NEEDS 2 - The Second Northern European Conference on Emergency and Disaster Studies

  International disaster scholars meet in Copenhagen to frame problems and outline solutions to global challenges. » Læs mere

 • 17. maj - 20. maj 2017

  Board Game Studies Colloquium XX

  The participants represent a wide range of disciplines, including archaeology, history, philology, anthropology, mathematics, psychology, computer science, and many more. » Læs mere

 • 17. maj 2017, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have

  Kom på rundvisning i byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur i Danmarks største levende plantesamling. Her om sommeren er haven i fuldt flor, og på turen kommer man rundt til en perlerække af de planter, der står flottest netop nu, både udendørs og inde i de frodige væksthuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874. » Læs mere

 • 18. maj - 19. maj 2017

  CFS Conference: "Shared cultural context and interpersonal understanding"

  Confirmed speakers: Alex Gillespie, Ernestine Gordijn, Harriet Over, Olli Pyyhtinen and Phillippe Rochat. » Læs mere

 • 18. maj 2017, kl. 15:00-19:00

  Karrieredagen 2017 for datalogistuderende og andre studieretninger

  Planlægningen af den årlige karrieredag for datalogistuderende er i fuld gang. I 2017 inviteres endnu flere studieretninger med, og arealet udvides med flere udstillerpladser. » Læs mere

 • 23. maj 2017, kl. 16:00-17:30

  Foredragsrække - "Coaching - forskning og praksis"

  Sund livsstil med sundhedscoaching v/ Vinnie Andersen & Reinhard Stelter » Læs mere

 • 24. maj 2017, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have

  Kom på rundvisning i byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur i Danmarks største levende plantesamling. Her om sommeren er haven i fuldt flor, og på turen kommer man rundt til en perlerække af de planter, der står flottest netop nu, både udendørs og inde i de frodige væksthuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874. » Læs mere

 • 31. maj 2017, kl. 12:00

  DanStem Seminar by Robb Krumlauf,

  Robb Krumlauf, Stowers Institute for Medical Research 
  Title: TBA


  » Læs mere

 • 31. maj 2017, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have

  Kom på rundvisning i byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur i Danmarks største levende plantesamling. Her om sommeren er haven i fuldt flor, og på turen kommer man rundt til en perlerække af de planter, der står flottest netop nu, både udendørs og inde i de frodige væksthuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874. » Læs mere

 • 6. juni 2017, kl. 11:00-12:00

  CPR Seminar by Maricel Kann

  Research seminar by Maricel Kann, University of Mariland, Baltimore, US. 

  Title: To be announced.

  » Læs mere

 • 7. juni 2017, kl. 12:00

  DanStem Seminar by Wieland B. Huttner

  Wieland B. Huttner, Max Planck Institute of Molecular Cell Biology and Genetics
  Title: TBA » Læs mere

 • 7. juni 2017, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have

  Kom på rundvisning i byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur i Danmarks største levende plantesamling. Her om sommeren er haven i fuldt flor, og på turen kommer man rundt til en perlerække af de planter, der står flottest netop nu, både udendørs og inde i de frodige væksthuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874. » Læs mere

 • 12. juni - 13. juni 2017

  CFS Workshop: Improvisation in Arts

  Speakers and artists included: Stefan Pagels Andersen, Olle Blomberg, Ingar Brinck, Tom Cochrane,  Anders Hougaard, Simon Høffding, Vida Midgelow, Barbara Montero, Torben Snekkestad,  John Sutton, Susanne Ravn and Rasmus Ölme.  » Læs mere

 • 14. juni 2017, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have

  Kom på rundvisning i byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur i Danmarks største levende plantesamling. Her om sommeren er haven i fuldt flor, og på turen kommer man rundt til en perlerække af de planter, der står flottest netop nu, både udendørs og inde i de frodige væksthuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874. » Læs mere

 • 15. juni - 17. juni 2017

  Nordic Aphasia Conference 2017: Meaningful outcomes

  Welcome to the 6th Nordic Aphasia Conference. » Læs mere

 • 15. juni - 17. juni 2017

  Nordic Aphasia Conference 2017: Meaningful outcomes

  6th Nordic Aphasia Conference. » Læs mere

 • 15. juni 2017, kl. 16:00-17:30

  Foredragsrække - "Coaching - forskning og praksis"

  Coaching og relationen – hvad er der brug for i samtalen? v/ Morten Bertelsen

   

  » Læs mere

 • 21. juni 2017, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have

  Kom på rundvisning i byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur i Danmarks største levende plantesamling. Her om sommeren er haven i fuldt flor, og på turen kommer man rundt til en perlerække af de planter, der står flottest netop nu, både udendørs og inde i de frodige væksthuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874. » Læs mere

 • 28. juni 2017, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have

  Kom på rundvisning i byens smukkeste oase, Botanisk Have, på en guidet tur i Danmarks største levende plantesamling. Her om sommeren er haven i fuldt flor, og på turen kommer man rundt til en perlerække af de planter, der står flottest netop nu, både udendørs og inde i de frodige væksthuse, deriblandt det berømte Palmehus fra 1874. » Læs mere

    1 2 3 4 5 6