Offentlige arrangementer

Kalenderen viser et udvalg af offentlige arrangementer på Københavns Universitet et halvt år frem. Du kan finde flere arrangementer på fakulteternes hjemmesider (se links i højre side).
Abonnér på KU kalenderen RSS

Søg i arrangementer

 • 19. november 2019, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning i Botanisk Have

  Oplev Botanisk Have og det berømte victorianske Palmehus fra 1874 på en guidet tur rundt til Danmarks største videnskabelige samling af planter fra hele verden – heriblandt arter, som enten er truede eller udryddede i naturen. Dagens tema: Planternes ekstreme tilpasninger.

  » Læs mere

 • 19. november 2019, kl. 16:30-18:00

  Rundvisning på Zoologisk Museum efter lukketid

  Oplev det stemningsfulde Zoologisk Museum efter lukketid på en guidet tur rundt til en stribe af museets highlights, inklusiv Danmarks eneste ægte kæmpedinosaur, Misty, og den berømte hvalkælder, som normalt er lukket for publikum.

  » Læs mere

 • 19. november 2019, kl. 17:15-20:15

  Stimulus Workshop

  Sustainability Science Centre inviterer til en aften med inspiration, debat og aftensmad

  Bæredygtighed og tværfaglighed – er det noget for dig? Sustainability Science Centre inviterer studerende til vidensworkshoppen Stimulus torsdag d. 19. november 17.15-20.15. På aftenen stiller vi skarpt på, hvordan økonomi, natursyn og tekniske løsninger hænger sammen. Hvilke muligheder findes i dette krydsfelt og hvilke benspænd findes der. Det gør vi med tre inspirationsoplæg efterfulgt af diskussion. Tilmeld dig for deltagelse og få akademisk input og spændende diskussioner med andre studerende. 

  » Læs mere