SymfUni spiller filmmusikkens klassikere – Københavns Universitet

Kalender > 05 maj > SymfUni2

SymfUni spiller filmmusikkens klassikere

Fra Psycho til E.T. og James Bond. Kom og hør SymfUni spille filmmusikkens store klassikere.Gå ikke glip af en unik mulighed for at høre nogle af de mest berømte temaer af komponister som John Williams og Ennio Morricone!

SymfUni er stadigvæk et ungt orkester, der blev grundlagt i 2007 af en gruppe studerende ved Københavns Universitet. I dag består orkesteret af 50 studerende, som repræsenterer samtlige fakulteter på Københavns Universitet, en stor gruppe udvekslingsstuderende samt studerende fra andre universiteter i Københavns omegn.

Billetter

35 kr. for studerende og 80 kr. for en standardbillet i forsalget på www.symfuni.dk. På koncertdagen er priserne hhv. 50 kr. og 100 kr. Børn under 10 år er gratis.

Der er kun et begrænset antal på 100 billetter til koncerten d. 14. maj. Få mere info på SymfUnis hjemmeside samt på Facebook-siden.

Ennio Morricone/arr. Peter Piotr Gasior Morricone Themes
Bernard Hermann, Psycho
Monty Norman/arr. Peter Piotr Gasior, James Bond Theme
Nino Rota/arr. Peter Piotr Gasior, The Godfather
John Williams, Harry Potter Nimbus 2000
John Williams, Three Pieces from Schindlers List
John Williams, E.T. Adventures on Earth
John Williams, Indiana Jones Raiders of the Lost Ark

Ensemble: SymfUni
Dirigent: Peter Piotr Gasior
Solist: Peter Piotr Gasior (violin)

Peter Piotr Gasior er dirigent hos SymfUni siden marts 2014. Han er født i Kraków, Polen, hvor han begyndte at spille violin i en alder af fem år og fortsatte sin musikalske uddannelse i klaver og senere som dirigent. Han afsluttede sin diplomeksamen fra Musikkonservatoriet i Kraków. Piotr har yderligere uddannet sig i Danmark, Polen og Ukraine og har deltaget i talrige violin og dirigent masterclasses i Europa.