Mød Videnskaben: De få overflødige kilo – Københavns Universitet

Kalender > De få overflødige kilo

Mød Videnskaben: De få overflødige kilo

Bemærk! Der er desværre ikke flere ledige pladser til arrangementet.

Hvornår er motion gavnligt, og hvornår er nok, nok? Hvad skal der til for at ryste de få overflødige kilo af, og hvorfor er det så svært?

Knap halvdelen af voksne danskere er moderat overvægtige, og selvom det er forholdsvis nemt at tabe de få ekstra kilo, gør flertallet det ikke. Forskere fra Københavns Universitet har undersøgt den ofte oversete gruppe af moderat overvægtige mænd og fundet ud af, hvor meget motion, de har brug for, hvordan en øget fysisk aktivitet påvirker kroppen, samt undersøgt hvilke barrierer i hverdagen, der står i vejen for livsstilsændringerne.

Mød lektor Bente Stallknecht fra Biomedicinsk Institut og lektorvikar Astrid Jespersen fra Saxo-Instituttet, Københavns Universitet og hør om den nyeste forskning inden for motion og sundhed.

Foredraget er et samarbejde mellem Københavns Universitet og Politiken. Det varer ca. tre kvarter og efterfølges af debat.
Arrangementet er åbent for alle, men tilmelding er nødvendig.

Tid og sted

Onsdag den 3. oktober kl. 16.30-18.00 i Anneks B, Københavns Universitet, Studiestræde 6, Kbh. K. Vi åbner dørene kl. 16. Fri entré.