Invitation til åbningen af "Biohacking: Gør-det-selv!" – Københavns Universitet

Kalender > Begivenheder > 2013 > 01. jan > Invitation til åbninge...

Invitation til åbningen af "Biohacking: Gør-det-selv!"

Bioteknologisk forskning foregår typisk på universiteter og i industrielle laboratorier uden offentlig adgang. Men en bevægelse af såkaldte biohackere og gør-det-selv-biologer vil nu sætte den fri.

Kom til åbningen af et hackerlaboratorium, og få indblik i, hvordan store drømme skabes for små penge blandt genbrugsmøbler, IKEA-skabe og billige, ”hackede” instrumenter.

Der er fri entré og i ånden fra hackermiljøet serveres en dåseøl eller et glas hjemmebrygget sodavand og snacks.

Medicinsk Museion huser fra januar-marts 2013 et åbent biologilaboratorium (også kaldet et ”hackerspace”). Laboratoriet vil også være hjemsted for en række åbne events. Her kan du selv kan prøve at eksperimentere, møde bio-hackere eller få en snak med videnskabsfolk, etikere og sociologer om drømme og virkelighed, når man åbner bioteknologien op for offentligheden.